Покрай новината за втората бременност на Риана във вечерта на  излезе

...
Покрай новината за втората бременност на Риана във вечерта на  излезе
Коментари Харесай

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс посрещнаха бебе номер 4

Покрай новината за втората бременност на Риана във вечерта на  излезе и друга вест - тази, че Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са посрещнали бебе номер 4 в фамилията си. Двойката избра изключително внимателен метод да показа това, без да разкрива каквито и да било детайлности към събитието с изключение на фотоси на щастливата майка към този момент без бременно коремче.
               

В първия от поредицата фрагменти в профила на актрисата в Instagram се вижда по какъв начин  щастливото семейство, театралничи дружно с майката на Райън Рейнолдс. Снимките са направени във вечерта отдадена на Супербоул  и от тях несъмнено излиза наяве, че не са останали гладни. Феновете обаче надали се вълнуват от това какво е похапвала младата майка, а с неспокойствие чакат какво тя ще показа за новата си рожба. За в този момент обаче актрисата и фамилията ѝ пазят детайлностите за пола на бебето и самото раждане в загадка.

Новото бебче се „ причислява ” към трите си  по-големи сестри: Джеймс, 7, Инес, 6 и Бети, 3.  А както гордият баща неотдавна показа пред: „ Много сме разчувствани. Пълна полуда е да направиш това четири пъти, само че в действителност сме доста разчувствани. "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР